Art dhe Kulturë

Në kategorinë Art dhe Kulturë do të gjeni të gjithë eventet në nje pamje mujore, të cilët përfshihen në nënkategoritë Ekspozitë, Balet, Opera dhe Teatër.

mars, 2019

Alternativat e klasifikimit

shtu19jan(jan 19)10:30die24mar(mar 24)11:15Princi dhe i varfriTeater(Janar 19) 10:30 - (mars 24) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die20jan(jan 20)10:30shtu23mar(mar 23)11:15FaraoniTeater(Janar 20) 10:30 - (mars 23) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

enj24jan(jan 24)18:00die31mar(mar 31)20:00Between Darkness and LightEkspozite(Janar 24) 18:00 - (mars 31) 20:00 Gallery 70 Contemporary Art Organizatori: Gallery 70 Contemporary Art

shtu26jan(jan 26)10:30die31mar(mar 31)11:15Princi dhe i varfriTeater(Janar 26) 10:30 - (mars 31) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu26jan(jan 26)11:00die31mar(mar 31)11:45Tullumbaci i kuqTeater(Janar 26) 11:00 - (mars 31) 11:45 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

die27jan(jan 27)10:30shtu30mar(mar 30)11:15FaraoniTeater(Janar 27) 10:30 - (mars 30) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu02shku(shku 2)10:30die07pri(pri 7)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 2) 10:30 - (prill 7) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die03shku(shku 3)10:30shtu06pri(pri 6)11:15FaraoniTeater(shkurt 3) 10:30 - (prill 6) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu09shku(shku 9)10:30die14pri(pri 14)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 9) 10:30 - (prill 14) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

Shfaq më shumë evente
Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X